loading...
قلب یخی
لایو بازدید : 5 یکشنبه 14 مهر 1392 نظرات (0)
نیستی خودت کنارمو

            صدات همش تو گوشمه

                                                            . . .         


لایو بازدید : 5 یکشنبه 14 مهر 1392 نظرات (0)




ختم سوره واقعه از روز دوشنبه ۱۵ مهر اول ماه ذی الحجه برای گرفتن حاجت ادعیه ای وارد شده است که یکی از این ادعیه ختم سوره واقعه به مدت ۱۴ روز و شروع آن از اول ماه ( ماه قمری ) است که در روز دوشنبه واقع شده باشد.

 

 .138910292521 کسانی که حاجت دارند حتما بخوانند/ختم سوره واقعه از روز دوشنبه 15 مهر اول ماه ذی الحجه+فیلم

 

 خصوصیات این ختم

۱٫  شنیده شده از لسان بزرگان.
۲٫  مجرب بودن این عمل برای حاجات معنوی و بخصوص برطرف شدن گرفتاریهای مادی حتی نجات از مرگ.
۳٫  وجود آن در کتب ادعیه مختلف.

طریقه ختم

۱٫  شروع از اول ماهی که دوشنبه باشد باشد مثل ماه شعبان سال ۱۴۳۴ قمری (۱۳۹۲ شمسی)که اول آن در روز دوشنبه است.
۲٫  این عمل به مدت چهارده روز انجام شود.
۳٫  روز اول یک مرتبه سوره واقعه خوانده شود،  روز دوم دو مرتبه و…. روز چهادرهم چهارده مرتبه.  از استادی شنیدم که میفرمود از روز پانزدهم یک مرتبه کم کند تا روز ۲۷ دوباره یک مرتبه بخواند ولی در کتاب ندیدم این مطلب را.
۴٫ بعد از خواندن سوره واقعه در روز پنجشنبه، دعای زیر خوانده شود. البته مرحوم سید عباس کاشانی میفرماید که هر روز بعد از خواندن سوره واقعه، این دعا را بخواند .

سم الله الرَّحْمنِ الرَّحیم
یا واجِدُ یا ماجِدُ یا جَوادُ یا حَلیمُ وَ یا حَنّانُ یا مَنّانُ یا کَریمُ اَسْئَلُکَ تُحْفَهً مِنْ تُحَفاتِکَ تَلُمَّ بِها شَعَثی وَ تُقْضی بِها دَیْنی وَ تُصْلِحُ بِها شَأنی بِرَحْمَتِکَ یا سَیّدی اَللّهُمَّ اِنْ کانَ رِزْقی فِی السَّماءِ فَأنْزِلْهُ وَ اِنْ کانَ فِی الأرْضِ فَاَخْرِجْهُ وَ اِنْ کانَ بَعیداً فَقَرّبْهُ وَ اِنْ کانَ قَریباً فَیَسَّرهُ وَ اِنْ کانَ قَلیلاً فَکَثَّرْهُ وَ اِنْ کانَ کَثیراً فَبارِکْ لی و إن لم یکُنْ فَکَوْنِهِ بِکَیْنُونِیَّتکَ وَ وَحْدانِیَّتکَ اَللّهُمَّ انْقَلِبْ اِلی حَیْثُ اَکُونُ وَ لا تَنْقُلُنی اِلَیْهِ حَیْثُ یَکُونُ اِنَّکَ عَلی کُلَّ شَیْءٍ قَدیرٍ یا رَحیمُ یا غَنیُّ وَ صَلَّ عَلی مُحَمَّدٍ اَتْمِمْ عَلَیْنا نَعْمَتِکَ وَ هَنَّئْنا کَرامِتِکَ بِرَحْمَتِک یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ.

۵٫  شرایط کلی ختمها را رعایت کند:

الف:با وضو بودن .
ب: رو به قبله بودن.
ج: مراقبه در طول ختم.
د: در یک مجلس ختم را انجام دهد.
ز: در روز عمل را انجام دهد.
و: برای سلامتی اقا امام زمان هر روز صدقه دهد حتی اگر کم هم باشد. 
ه: اگر یک نیت در نظر گرفته شود بهتر است و اگر حاجات دیگری دارد برای هر حاجت یک ختم انجام شود.

 


لایو بازدید : 9 یکشنبه 14 مهر 1392 نظرات (0)
907acfbf3be56121f72a32577b061fe5-425
دلتنگــی هایــــَم را زیر بغـل زده اَم

نشسته اَم در انتظار ِ روز های ِ مبـادا !

سهم ِ من از تــو

همـین دلتنگـی ها ییست

که بی دعوت می آینـد

و …

خیال ِ رفتن نـدارند..

لایو بازدید : 13 یکشنبه 14 مهر 1392 نظرات (0)

   غنچه از خواب پريد ... و گلي تازه به دنيا آمد ...

خار خنديد و به گل گفت : سلام ... و جوابي نشنيد ...

خار رنجيد ولي هيچ نگفت ...

ساعتي چند گذشت ... گل چه زيبا شده بود ...

دست بي رحمي آمد نزديک ... گل سراسيمه ز  وحشت افسرد ...

ليک آن خار در آن دست خليد ... و گل از مرگ رهيد ...

صبح فردا که رسيد ... خار با شبنمي از خواب پريد ...

     گل صميمانه وشادان  به او گفت : سلام ...   

 


لایو بازدید : 8 یکشنبه 14 مهر 1392 نظرات (0)

در آیه‌ی 5 از سوره‌ی مائده ابتدا می‌فرماید «أُحِلَّ لَكُمُ الطَّیِّبات‏»، یعنی آن چه پاک، طاهر، نیکو و مفید است را بر شما حلال نمودم. سپس به برخی از نیازهای ضروری مانند «خوردن» اشاره نموده و پس از بیان حکم آنها، به نیاز «مرد و زن» به یک‌ دیگر پرداخته است و پس از بیان ضرورت برقراری روابط و انحصار نیکو و حلال بودن آن به شکل ازدواج (نکاح)، ‌تأکید می‌فرماید: «غَیْرَ مُسافِحینَ وَ لا مُتَّخِذی أَخْدان‏»، یعنی این رابطه نباید به شکل رفیق‌گیری [همان دوست دختر و پسر] و زناکاری باشد.
 
خداوندی که انسان را خلق نموده و راه‌های رسیدن به کمال و سعادت دنیا و آخرت را به نشان داده و با بیان چگونگی روابط انسان با هر شخص، جامعه یا موضوعی به گونه‌ای که هم رفع نیازش را نماید و سبب کمالش گردد قوانینی وضع نموده است، نه تنها خود بهتر از هر کس دیگری می‌داند که انسان [اعم از مذکر یا مۆنث] به جنس مخالف نیاز دارد، بلکه می‌فرماید: خودم در قوانین تکوینی خلقتم، و بر اساس علم و حکمتم این غریزه و محبت را به شما داده‌ام. هم چنان که نیاز و محبت چیزهای دیگری را نیز بر شما قرار داده‌ام.
 
اما اگر انسان برای رفع هر نیازش بدون هیچ قانونی که منتج به فایده‌ی او شود عمل کند، از تعقل و اراده‌ی خود که وجه متمایز او با حیوانات است، هیچ بهره‌ای نمی‌برد و لذا چون حیوانات و بلکه پست‌تر می‌گردد [کالانعام بل هم اضل]. لذا برای هر فعلی قانونی وضع نمود و در این قانون بهترین‌ها را حلال و مضرات را حرام نمود. یا به تعبیری دیگر، اصل‌ها را حلال و بدل‌های تقلبی را حرام نمود.
 
در آیه‌ی 5 از سوره‌ی مائده ابتدا می‌فرماید «أُحِلَّ لَكُمُ الطَّیِّبات‏»، یعنی آن چه پاک، طاهر، نیکو و مفید است را بر شما حلال نمودم. سپس به برخی از نیازهای ضروری مانند «خوردن» اشاره نموده و پس از بیان حکم آنها، به نیاز «مرد و زن» به یک‌ دیگر پرداخته است و پس از بیان ضرورت برقراری روابط و انحصار نیکو و حلال بودن آن به شکل ازدواج (نکاح) ‌تأکید می‌فرماید: «غَیْرَ مُسافِحینَ وَ لا مُتَّخِذی أَخْدان‏»، یعنی این رابطه نباید به شکل رفیق‌گیری [همان دوست دختر و پسر] و زناکاری باشد.
 
البته اگر دقت فرمایید در ادامه نیز می فرماید: هر کس کافر شود، یعنی ایمان و قوانین اسلامی را بپوشاند،‌ یا به تعبیر عمل نکند، «حَبِطَ عَمَلُه‏» - عملش تباه می‌شود. یعنی تلاشش به جایی نمی‌رسد و فایده‌ای نمی‌برد و در نتیجه در آخرت نیز «مِنَ الْخاسِرین‏» - یعنی از زیانکاران خواهد بود. و ما امروز در سرتاسر عالم و در جامعه‌ی خودمان نیز شاهدیم که روابط زن و مرد به شکل دوست، هیچ‌گاه سرانجام نیکویی برای طرفین نداشته است.


لایو بازدید : 10 یکشنبه 14 مهر 1392 نظرات (0)

عکس متحرک عاشقانه قلب

 

بیا قرار بگذاریم،

 

 که هیچوقت با هم قراری نداشته باشیم !


بگذار همیشه اتفاق بیافتد !

 

 این طور بهتر است،


من هر لحظه منتظر اتفاقم !


منتظر یک اتفاق که “تو” را به “من” برساند...

 


لایو بازدید : 6 شنبه 13 مهر 1392 نظرات (0)

امروز ۲۴ مین سالروز تولدم بود از خونه دورم اما دلم گرفته که چرا باید اینقدر قانون از دل برود هر آنکه از دیده رود حاکم باشه و خانواده و دوستات یادشون بره که تولدته بدتر وقتیه که تو تولد همشون رو یادت باشه و بهشون تبریک بگی حتی سالروز ازدواجشون رو. خیلی خوشحال نمیشدم اگر تبریک میگفتن چون اونقدر دل آدمی پر از درد که دیگه مهم نیست اما ناراحتیم از اینه که چرا باید یادشون بره. اگه ساالهای قبل یادشون میرفت مثل این بار ناراحت نمیشدم.


لایو بازدید : 12 شنبه 13 مهر 1392 نظرات (0)

با صعودي 18 پله اي، همدان در جايگاه اول برنامه هاي فرهنگي نهاد كتابخانه هاي عمومي كشور ايستاد.

به گزارش روابط عمومي اداره كل كتابخانه هاي عمومي استان همدان، اداره كل كتابخانه هاي عمومي استان همدان با كسب بالاترين امتياز ميانگين ارزشيابي شاخص هاي فرهنگي، توانست جايگاه اول در برنامه هاي فرهنگي نهاد كتابخانه هاي عمومي كشور را از آن خود كند.
 حسن عرفاني مقدم عنوان كرد: اين مطلب را مدير كل امور فرهنگي نهاد كتابخانه هاي عمومي كشور در حاشيه ششمين گردهمايي مسئولان فرهنگي كشوري در استان گيلان اعلام كرده و افزوده است: عامل اصلي كسب اين جايگاه توسط اداره كل كتابخانه هاي عمومي استان همدان در فعاليت كتابداران و مسئولان اين اداره كل در قالب مجموعه اي منسجم تحت تدابير و برنامه ريزي هاي خوب مدير كل استان بوده است.
ابولقاسم مقيمي ادامه داده: اداره كل استان همدان، استاني با برنامه در بخش هاي مختلف معاونت هاي خود مي باشد و فعاليت هاي فرهنگي به صورتي ويژه در برنامه هاي اين استان نهادينه شده و همين امر سبب اقداماتي منظم و هدفمند در فعاليت هاي فرهنگي از سوي اين اداره كل گرديده است.
 عرفاني مقدم از حمايت هاي  همه جانبه مديركل استان از برنامه ريزي ها و تدوين صحيح شاخص هاي فرهنگي توسط كارشناسان ستادي اين اداره كل قدرداني و تشكر نمود و خاطر نشان كرد:  تلاش جهادي كتابداران فعال و دغدغه مند استان در به ثمر رساندن اين مهم، سبب كسب بالاترين امتياز در ميانگين ارزيابي هاي نهاد كتابخانه هاي عمومي كشور شده است .
وي جايگاه كتابداران در كليه خدمات و فعاليت هاي كتابخانه اي را تأثيرگذار بر شمرد و اضافه كرد: نقش كتابداران دلسوز و ساعي اين اداره كل در خلق اين حماسه برجسته و ستودني است و من در همين فرصت از زحمات اين بزرگواران كمال  تشكر و سپاس را دارم.
معاون امور كتابخانه هاي استان تصريح كرد: از اين به بعد در بحث فعاليت هاي فرهنگي، كيفي‌سازي و توسعه برنامه هاي مشاركتي را در صدر برنامه‌هاي فرهنگي خود خواهيم داشت.

 


لایو بازدید : 7 شنبه 13 مهر 1392 نظرات (0)
جواب تمرینات گروهی :

۱- تفاوت  ال سی دی و ال ای دی:

مانیتور چیست؟


مانیتور یا صفحه نمایش متداول‌ترین دستگاه خروجی بوده که از آن برای نمایش اطلاعات استفاده می‌گردد و دارای انواع مختلفی است . یک صفحه نمایش مانند تلویزیون ها می تواند رنگی یا تک رنگ باشد . در محیط
Dos معمولا صفحه‌های نمایش دارای 25 سطر و 80 ستون هستند و در هر ستون یک کاراکتر تایپ می‌شود . وقتی اطلاعات از طریق صفحه کلید وارد کامپیوتر می‌شوند، در صفحه نمایش ظاهر می‌گردند تا از صحت آنها اطمینان حاصل شود . بعضی از کامپیوترهایی که مانند Labtop ها قابل حمل یا Portable هستند دارای نوعی صفحه نمایش به نام صفحه نمایش تخت می باشند . در این نوع کامپیوترها، میزان مصرف برق از درجه اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، زیرا این کامپیوترها معمولا در مکانهایی که امکان دسترسی به برق نیست کار می‌کنند و صرفه‌جویی در مصرف برق در آنها بسیار حائز اهمیت می باشد.

کلیه تصاویر، اعم از کاراکترهای گرافیکی، حروف، ارقام و علایم ویژه و تصاویر گرافیکی به وسیله نقاط کوچکی به نام
Pixel ساخته می‌شوند . کیفیت تصاویر، در درجه اول به طراحی قطعات الکترونیک و در درجه دوم به اندازه و تراکم نقاط، که اصطلاحا به آن تفکیک‌پذیری صفحه نمایش یا Resolution گفته می‌شود، بستگی دارد. کلیه کاراکترها در محدوده معینی از نقاط تعریف می‌شوند که به آن ماتریس‌کاراکتر گفته می‌شود. ماتریس‌کاراکتر مجموعه‌ای از نقاط روشن و خاموش در صفحه نمایش می‌باشد که به هر یک از این نقاط، همان پیکسل می‌گویند. هر چه تعداد پیکسل‌های موجود در ماتریس‌کاراکتر بیشتر باشد، وضوح تصاویر و کاراکترها نیز بیشتر خواهد بود. مانند 600 ×800 پیکسل یا 768×1024 پیکسل.

مانیتورها در چند دسته تقسیم‌بندی می‌شوند:

1- مانیتور های لامپ تصویری یا
CRT
2- مانیتور های
LCD
3- مانیتور های
LED

مانیتورهای لامپ‌ تصویری یا
CRT :

در چند سال اخیر رونق فراروانی در بین کاربران داشته اند . این مانیتورها در اندازه 12 و 14 اینچ به بازار عرضه شدند ، سپس استفاده اندازه از 15 و 17 اینچ آنها در بین کاربران رونق گرفت که در حال حاضر اندازه 17 اینچ آنها بیشتر مورد استقبال می‌باشد. در حال حاضر انواع 19، 21 و 22 اینچ نیز ساخته شده اند که به دلیل قیمت نسبتا بالاتر، کمتر مورد استفاده عموم قرار می‌گیرند. این نوع مانیتورها دارای صفحات محدب و تخت هستند که نوع صفحه تخت آنها بین کاربران پرطرفدارتر است. ایجاد تصویر در این مانیتورها به‌وسیلهء پرتاب الکترون‌ها و هدایت آن‌ها به کمک میدان‌های الکترومغناطیسی صورت می گیرد.

مانیتورهای
LCD :

مانیتورهایی هستند با قطر کم و بدون لامپ تصویر و قطر آنها در حدود 4 سانتی‌متر است. مانیتورهای LCD را با نام کریستال مایع نیز می‌شناسند، زیرا این مانیتورها از کنار هم چیدن سلول‌های کریستال مایع بوجود می‌آیند. به این مانیتورها باید از زاویه مستقیم نگاه کرد تا تصویر به خوبی دیده شود.

مانیتورهای
LED :

مانیتورهایی هستند شبیه به LCDها، که برای نمایش تصویر از دیودهای نوری استفاده می‌کنند.

اکنون برای آشنایی بیشتر شما، به مقایسه مانیتورهای
CRT و LCD
می‌پردازیم:

مانیتورهای
LCD دارای روشنایی یا Brightness بین 2 تا 4 برابر مانیتورهای CRT هستند اما در مورد وضوح تصویری یا Contrast مانیتورهای CRT 2 تا 4 برابر مانیتور های LCD می باشند.

زاویه دید یا Viewing Angle مانیتورهای CRT بیش از 150 درجه است. درصورتی‌ که در مورد مانیتورهای LCD معمولی این رقم حداکثر معادل 90 درجه است.

امواج مغناطیسی مانند آهنربا و امواج الکترومغناطیسی مانند موبایل روی مانیتورهای CRT ایجاد اختشاش تصویری می‌کنند ولی مانیتورهای LCD از این آسیب در امانند.

به دلیل تکنولوژی ساخت هر یک از مانیتورها، مانیتورهای CRT در مرکز بسیار شفاف‌ترند درصورتی‌که مانیتورهای LCD در گوشه‌ها روشنتر هستند.

مانیتورها CRT قدرت و انعطاف بیشتری برای مطابقت با رنگ‌های قابل دریافت چشم انسان دارند. همچنین مانیتورهای CRT نسبت به مانیتورهای LCD دارای کیفیت رنگ و خلوص رنگ بیشتری هستند.

بزرگترین اشکال مانیتورهای LCD احتمال ایجاد پیکسل سوخته یا Defective Pixel بر روی صفحه نمایش آن‌ها است. وبزرگترین مشکل مانیتورهای CRT لرزش تصویری یا Flickering آنها است، که البته در صورتی‌که فرکانس 85Hz و بالاتر پشتیبانی شود، این لرزش محسوس نخواهد بود.

مانیتورهای CRT به طور معمول 120watt انرژی مصرف می‌کنند و این درحالی‌ است که مانیتورهای LCD تنها 40watt مصرف انرژی دارند.

وزن یک مانیتور CRT درحدود 13 کیلوگرم است و یک مانیتور LCD تنها حدود 3 کیلوگرم وزن دارد.

همچنین مهم است که بدانیم مانیتورهای LCD علاوه بر تولید گرمای کمتر، آثار سوء بسیار کمتری بر چشم دارند. همچنین یکی از موارد بسیار خطرناک درباره مانیتورهای CRT انتشار گازهایی است که به واسطه گرما تبخیر شده و به بیرون متصاعد می‌شوند . این گازها برای انسان ف محیط زیست و بخصوص لایه ازن بسیان زیانبار هستند.

در آخر باید گفت برای پیروزی مانیتورهای LCD بر مانیتورهای CRT نیاز به زمان زیادی است، تا نواقصش برطرف شده و از نظر قیمت نیز بتواند با آن رقابت کند.


تعداد صفحات : 35

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 350
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 59
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 62
  • باردید دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 86
  • بازدید ماه : 145
  • بازدید سال : 565
  • بازدید کلی : 5,844